Uimaan Ulpukkaan!

Kevään kunniaksi vanhempainyhdistys tarjoaa Loukinaisten koululaisille uinteja Raision uintikeskus Ulpukassa. Jokainen oppilas pääsee ilmaiseksi uimaan kaksi kertaa vapaa-ajallaan.

Lähtekää siis perheen kesken uimaan Raisioon! Oppilas pääsee sisälle ilmoittamalla koulun nimen, oman luokkansa ja nimensä uimahallin lippuluukulla 1.3. – 31.5.2017.
Aikuiset ja lapset liikkumaan!

Aikuiset ja lapset liikkumaan

Vanhempainyhdistys järjestää kevään aikana Loukinaisten koulun oppilaille ja heidän vanhemmilleen mahdollisuuden liikkua yhdessä koulun salissa. Ohjelma tarkentuu osallistujien toiveiden mukaan, mutta alustavissa suunnitelmissa on erilaisia pallopelejä ja temppuratoja. Tavoitteena on saada jokaiselle liikunnan riemu ja hiki pintaan. Osallistuminen on ilmaista, ilmoittautuminen paikan päällä.

Olette lämpimästi tervetulleita urheilemaan Loukinaisten koulun saliin lauantaisin klo 14 – 15, 11.3. alkaen! Sisäliikuntavarusteet ja vesipullo mukaan!

Liikunnallisin terveisin vanhempainyhdistyksen hallitus

Kiitokset Kaverikarnevaalien järjestelyistä

Viidennet Kaverikarnevaalit järjestettiin torstaina 16.2.2017. Lämmin kiitos kaikille tapahtuman järjestämiseen osallistuneille oppilaille ja vanhemmille. Kiitos myös kaikille yrityksille, jotka lahjoittivat arpajaisvoittoja tapahtumaan. Arpajaiset ja puffetti olivat tänäkin vuonna suosittuja ja kävijöitä oli tapahtumassa 174.

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!